download-arrow up-arrow right-arrow left-arrow

Pasta z pieczonych warzyw


Pasta z pieczonych warzyw, pyszna i aromatyczna, idealna na zimowe wieczorne posiłki.

Składniki: bakłażan, marchew, papryka czerwona i żółta, marchew, czosnek, cebula, sól, pieprz, olej rzepakowy, zioła prowansalskie.

Warzywa umyć. Marchew, cebulę, czosnek obrać ze skórki. Paprykę pozbawić gniazd nasiennych. Wszystkie warzywa pokroić: marchew w cieniutkie plasterki, paprykę i cebulę w piórka, bakłażana w kawałki, czosnek w plasterki. W naczyniu żaroodpornym ułożyć warzywa, skropić olejem, posypać ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Wymieszać łyżką. Przykryć pergaminem lub folią aluminiową. Piec w piekarniku 190 stopni, grzałki góra dół przez 50 minut. Po upieczeniu pozostawić do ostygnięcia. Następnie zblendować w blenderze. Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.

Konsultacje

Dobre jedzenie
to podstawa dobrego życia

Kto z nas nie chciałby cieszyć się wspaniałym zdrowiem i tryskać energią?

Regularne spożywanie różnorodnych, pełnowartościowych posiłków to najlepszy sposób aby cudownie wyglądać i czuć się fantastycznie przez całe życie. To również droga do uniknięcia groźnych chorób. No i ta przyjemność smaków, zapachów.

Skontaktuj się lub napisz
Kontakt

Jeśli masz pytania lub jesteś zainteresowany skontaktuj się!

Skontaktuj się ze mną
zadzwoń lub napisz.

Kontakt

Zapoznaj się z cennikim
moich usług.

Cennik